UOPŠTENO

Mouse Studio doo nastoji svoje usluge učiniti dostupnim osobama s invaliditetom. Uložena je značajna količina resursa kako bi se osobama s invaliditetom osigurao lakši pristup i upotreba web stranice a sve zbog čvrstog uvjerenja da svaka osoba ima pravo na jednakost, udobnost i nezavisnost kao i na dostojanstven život.

Pristupačnost na Mousestudio.com

Mousestudio.com stavlja na raspolaganje widget za pristupačnost web stranicama, koji pokreće namjenski meni pristupačnosti. Softver omogućava Mousestudio.com da poboljša svoje poštovanje Smjernica o pristupačnosti web sadržaja (WCAG 2.1).

 

Omogućavanje menija pristupačnosti

Meni pristupačnosti Mousestudio.com može se pokrenuti klikom na ikonu menija za pristupačnost, koja se pojavljuje na lijevom donjem uglu stranice. Nakon pokretanja menija pristupačnosti, pričekajte trenutak da se on u potpunosti učita.

Izjava o odricanju odgovornosti

Mouse Studio doo nastavlja s naporima da poboljša pristupačnost svojim stranicama i uslugama, vjerujući da je njegova kolektivna moralna obaveza omogućiti dostupno i nesmetano korištenje i osobama s invaliditetom.

Uprkos nastojanjima da sve stranice i sadržaje na Mousestudio.com učini potpuno dostupnim, neki sadržaji možda još uvijek nisu u potpunosti prilagođeni najstrožijim standardima pristupačnosti. Razlog je nepronalaženja najprikladnijeg tehnološkog rješenja.

Tu smo za tebe

Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na Mousestudio.com ili vam je potrebna pomoć s bilo kojim dijelom web stranice, molimo vas da nas kontaktirate tokom uobičajenog radnog vremena, kako je detaljnije navedeno u nastavku, i mi ćemo vam rado pomoći.

Kontaktiraj nas

Ako želite prijaviti problem s pristupačnošću, postaviti bilo kakva pitanja ili vam treba pomoć, obratite se našoj korisničkoj podršci na sljedeći način:

 

Email: office@mousestudio.com

Telefon: +382 20 664280