Grafički dizajn

Image of a book

„Dizajner zna da je postigao savršenstvo ne onda kad nema šta drugo da doda, nego kad ne preostane ništa drugo da se oduzme.“

Antoine de Saint-Exupéry

LOGOTIP I KORPORATIVNI IDENTITET

 

Korporativni identitet je ono što će vas u kratkom predstaviti budućim klijentima. Ime, logo, znak ili amblem predstavljaju karakter vaše kompanije pa je veoma važno da njihovo osmišljavanje i realizaciju prepustite stručnim licima.

KNJIGE, ČASOPISI, PUBLIKACIJE

 

Dizajn ovakvih izdanja ima za cilj da svoj sadržaj prezentuje čitaocu na vizuelno dopaljiv način, koji je takođe i ugodan za čitanje. Iskoristite našu kreativnost, znanje i dugogodišnje iskustvo kako biste ostvarili željeni cilj!

PROMOTIVNI MATERIJAL

U današnje vrijeme, kada je u marketingu skoro sve “već viđeno i isprobano”, veoma je teško napraviti dobar izbor promotivnih materijala. Osim postizanja željenog cilja, veoma je važna i cijena. Treba znati razlikovati one koji mogu biti dobra investicija od drugih koji se ne isplate. Uz našu pomoć napravite najbolji izbor i ostavite dobar utisak kod onih kojima je namijenjen.

AMBALAŽA

 

Uloga ambalaže jeste da adekvatno upakuje proizvod ali i da ga istakne u odnosu na slične konkurentske proizvode i “natjera” korisnika da na osnovu prvog utiska kupi baš taj proizvod.

Kreativnost

Image by Joanna Kosinska 2 pencil

"Kreativnost probija svjetove da bi pronašla čudo"

Bill Moyers