top of page

OFFSET ŠTAMPA

(SINCE  · 2007)

Studio Mouse posjeduje kompletnu ofsetnu štampariju 

Ofsetna masina

Dobrodošli na zvanični sajt Studio Mouse-a  stamparije u Podgorici! Kao stručnjaci u industriji štampe, ponosno vam predstavljamo našu  ofsetnu štampu.

Ofsetna štampa je tehnika visokog kvaliteta koja se koristi za reprodukciju štampanih materijala, kao što su brošure, knjige, flajeri i katalozi. Ova tehnika je postala standard u industriji zbog svoje sposobnosti da precizno prenese bogate boje, detalje i tekst na papir.

Naša štamparija je opremljena najsavremenijim ofsetnim štamparskim mašinama koje omogućavaju izvanredan kvalitet i efikasnost. Koristimo napredne boje i papire kako bismo osigurali da svaki štampani proizvod bude vizuelno atraktivan i profesionalan.

Proces ofsetne štampe započinje pripremom štamparskih ploča, na kojima se prenosi dizajn ili sadržaj koji želite da štampate. Nakon toga, boje se nanose na štamparske valjke, a zatim se prenose na papir u slojevima. Ova tehnika omogućava precizno preklapanje boja i stvaranje izuzetno oštrih i jasnih slika.

Jedna od ključnih prednosti ofsetne štampe je reprodukcija boja visokog kvaliteta. Bez obzira na to da li štampate knjige, brošure ili kataloge, možete biti sigurni da će boje biti vjerne originalnom dizajnu. Ova tehnika takođe omogućava štampanje u velikim količinama bez gubitka kvaliteta, čineći je idealnom za masovnu produkciju.

Uz kvalitetnu ofsetnu štampu, pružamo vam i dodatne usluge kao što su dizajn, dorada i grafičko oblikovanje. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da vaš štampani materijal izgleda besprekorno i privlačno.

Nadam se da vam je ovaj kratak pregled ofsetne štampe pomogao da bolje razumijete ovu tehniku i njen značaj u svijetu štampe. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da saznate više o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naša štamparija je tu da vaše ideje pretvori u stvarnost visokog kvaliteta.

Porto Montenegro Brosura
Navigate Brosura Porto Montenegro
Komori Spica - Studio Mouse
stamparija.jpg
offsetna stampa

Istorijat

2007

POČETAK RADA OFSETNE ŠTAMPARIJE

OFSET MAŠINA

KOMORI SPICA B2 / 4 boje

Priprema 

CTP QUANTUM CREO B1 FORMATA

Pretvorite svoju ideju u kvalitetnu stvarnost

DORADA

KORIČENJE

BINDER DUPLO

MAŠINE ZA SAVIJANJE TABAKA

2 X FALC MAŠINE B2 Formata

NOŽ | GILJOTINA

POLAR NOŽ I ŠTANCA ZA NEPRAVILNE FORME

Papir Offset stampa

Osim mašine za ofset štampu, opremljeni smo i savremenim mašinama za doradu, koje su isto toliko važne za kvalitetan finalni proizvod

Mašina za koričenje, (Binder) 

Mašine za skupljanje tabaka

Mašine za savijanje tabaka (falcevi)

Mašine za rezanje tabaka, šivenje...  su samo dio koji je potreban da se vaš proizvod dovede do kraja.

Porto Montenegro Brosura
bottom of page