top of page

LUKSUZNI program

By STUDIO MOUSE

OFFSET // DIGITAL // FOLIOTISAK

Kutija HB Banka - HB Bank gift box

Dobrodošli u naš luksuzni program štampe! U našoj štampariji ističemo se visokokvalitetnim luksuznim štampanim materijalima koji su dizajnirani da impresioniraju i odraze izuzetnost vašeg brenda. Naša stručnost leži u pružanju premium usluga štampe za luksuzne kutije, vizit kartice, brošure, menije za luksuzne restorane i raznovrsne materijale za hotele sa pet zvjezdica. Sa fokusom na detalje, estetiku i luksuz, naš tim vam omogućava da svoje poslovne materijale i ambalažu podignete na viši nivo elegancije i prefinjenosti.

Porto Montengro Brosura

By MOUSE

PROIZVODI

KUTIJE - BROŠURE - VIZIT KARTE

KLIJENTI

HOTELI / RESTORANI / BANKE...

Projekti izdvajamo

HIPOTEKARNA BANKA

PROJEKAT HOREKA

Luksuzni program Visi D'arte Hotel Budvaž

KLIJENT

VISI D'ARTE

DESIGN

KOMPLETAN BRENDING

PRODUKCIJA

STUDIO MOUSE /OFFSET PRINT

Luksuzni hoteli imaju potrebu i za luksuznim štampanim proizvodima. Za hotel Vissi D'arte Budva, dizajn je radila agencija Wollson London. Produkcija i štampa Studio Mouse Podgorica.

Kompendijum
Hotel Directory

Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu proizvoda ogleda se u korišćenju najkvalitetnijih materijala, naprednih tehnologija štampe i pažljivom ručnom obradom. Bez obzira da li vam je potrebna elegantna kutija za ekskluzivni proizvod, dizajnirana vizit karta koja ostavlja snažan utisak, ili raskošno dizajniran meni koji će oduševiti vaše goste, naš luksuzni program štampe pruža kvalitet i estetiku. Svojim sofisticiranim pristupom i pažljivim izborom detalja, osiguravamo da svaki štampani materijal iz našeg luksuznog programa reflektuje ekskluzivnost, stil i prestiž koji karakterišu vaš brend.

Kutija za nagradu - Triton poker turnir
Brosura NAVIGATE na Expo Dubai
PORTO MONTENEGRO.jpg
bottom of page