top of page

LUKSUZNA AMBALAŽA

Luksuzna kutija za Hipotekarnu banku je proizvedena za novogodišnji poklon HB svojim komitentima. Ambalaža je predviđena za pakovanje statue. 

Kutija je od kaširane lepenke presvučena crnim dizajnesrkim papirom 135 gsm , Aplikacija je foliotisak bakarne boje. 

Poklon Kutija Hipotekarne Banke

LUKSUZNA AMBALAŽA

Luksuzna kutija za Hipotekarnu banku je proizvedena za potrebe otvaranja rizorta Porto Novi u Kumboru. Ambalaža je predviđena za pakovanje Visa kartice. 

Kutija je od kaširane lepenke presvučena ofset štampanim 135 gsm kunstdrukom, oplemenjenim plastikom i UV štampom. 

Luksuzna Kutija Hipotekarne Banke za VIZA karticu

KUTIJA ZA TROFEJ

Naručilac Triton Poker China, kutija rađena po mjeri za trofej. Ambalaža je projektovana tako da trofej ima svoj 3D držač na koji se oslanja i lako vadi.

Materijal: kaširana lepenka 2,5mm presvučena crnim Imetlinom. Aplikacija zlatni foliotisak. Uz kutiju je rađena koverta za propratno pismo kao i ček za pobjednika turnira.

Kutija je jedna cjelina a zatvarač je magnetni mehanizam.

Kutija i pozivnica za turnir u POKERU

3D metalna slova

Naručilac: Hotel Regent, Porto Montenegro.

Slova su rađena za potrebe označavanja broja sobe. Materijal je uzorak. Tehnika - livena bronza.

Porto Montenegro signalizacija

LUKSUZNA BROŠURA

Naručilac Porto Montenegro Pool Club. Brošura rađena za potrebe prezentacoje na sajmovima. Materijali su luksuzni dizajnerski papir Blue štampan 4/0 oplemenjen sa tri boje foliotiska. Unutrašnjost Fenix motion papir 150 gsm, ofsetno štampan 4/4. Povez buklet prošiven koncem .

Porto Monetengro brosura Pool club

Materijal za Hotelijerstvo

Luksuzni hoteli imaju potrebu i za luksuznim štampanim proizvodima. Za hotel Vissi D'arte Budva, dizajn je radila agencija Wollson London. Produkcija i štampa Studio Mouse Podgorica.

Hotel, Material za Hotelijerstvo, HOREKA

LUKSUZNE KUTIJE

Naručilac Fidelity consulting Podgorica. Kutija je namijenjena pakovanju promotivnog materijala za potrebe seminara Javne nabavke u "NATO snagama".

Materijal je kaširana lepenka 2mm, presvučena dizajnerskim papirom - Imetlin blue. Aplikacija suvi žig i foliotisak u srebrnoj boji.

Nosač poklopca - crvena folija /rađena i opcija i sa zlatnom folijom/. 

E2BD8B02-9A68-4127-9924-6A5EE25C90C2-exp

KATALOG

Naričilac Porto Montenegro. Unutrašnjost kataloga je rađena na 150 gsm Fenix white papiru, štampa je puni kolor, korica je od knjigovezačkog platna kaširana na lepenci 2,5 mm. Aplikacija, foliotisak u plavoj i zlatnoj boji i blindruk.

NAVIGARE, Porto montenegro, brosura

LUKSUZNE VIZIT KARTE

U posljednje vrijeme, sve je češći zahtjev klijenata za luksuznim vizit kartama. Prema zahtjevu, mogu se podijeliti na nekoliko vrsta. Kolorne vizitkarte se i dalje najčešće naručuju, no dizajnerski papiri sve više uzimaju maha pa u skladu s tim i tehnike štampe variraju. Najčešće je u pitanju foliotisak u dvije i više boja. Takođe se rade jednoslojne i višeslojne, gdje po sredini dominira sloj u korporativnoj boji.

Vizit Karte viseslojne, luksuzne
bottom of page