top of page

UV ŠTAMPA

By STUDIO MOUSE

UV ŠTAMPA

UV Printer CMYK +

UV štampa je inovativna tehnika koja donosi vaše štampane projekte na potpuno novi nivo. Ovaj sistem omogućava štampanje na različitim materijalima, uključujući drvo, kamen, staklo, metal, papir, plastiku, itd. sa izvanrednom preciznošću i detaljima.

Naš UV štampač kombinuje CMYK boje, bijelu boju i UV lak kako bi postigao otiske visokog kvaliteta sa živim bojama i oštrim detaljima. Sposobnost štampe na različitim materijalima pruža vam kreativnu slobodu da stvorite unikatne proizvode koji se ističu. Bilo da želite da personalizujete drvene kutije, staklene površine, metalne panele ili plastične materijale, UV štampač je vaša tehnička podrška za ostvarivanje tih kreativnih zamisli. 

UV STAMPA na metalu  | UV PRINT ON METAL

UV ŠTAMPA

MATERIJALI

SVE VRSTA

DIZAJN

CMYK + BIJELA + UV LAK

PRODUKCIJA

STUDIO MOUSE /UV ŠTAMPA

Jedna od najznačajnijih prednosti UV štampe je mogućnost štampanja na materijalima različitih tekstura i boja, uključujući tamne i transparentne površine. Takođe, UV lakiranje dodaje poseban sjaj vašim otiscima, čime se postiže sofisticiran i luksuzan izgled. Ova tehnika vam otvara vrata ka širokom spektru primjena, pružajući vam jedinstvenu mogućnost da svoje ideje prenesete na različite materijale na način koji nikada ranije nije bio tako dostupan.

Ploce za UV stampu
there-is-white-mask-with-gold-decorations-it-generative-ai.jpg
bottom of page